Jordmor Tove

Jordmor Tove NordahlJordmor Tove Nordahl ble utdannet som sykepleier i 1993.  Tove jobbet de første årene som sykepleier ved akutt psykiatrisk avdeling. I 1997 startet hun på videreutdanning i opsrasjonssykepleie og jobbet på operasjonsavdelingen ved sykehuset i Gjøvik fram til år 2000. Operasjonssykepleie er en viktig kunnskap å ha når man driver med injeksjoner av botox og fillere. Ved å ha vært med å operert i ansikt og lært alle strukturer grundig i utdanningen som operasjonssykepleier har hun god kunnskap om anatomien og utfordringer ved injeksjoner der.

I år 2000 flyttet Tove til Tønsberg. Drømmen om å bli jordmor slapp aldri taket og hun  begynte på utdanningen som ved Høgskolen i Akershus, i 2003 var Tove ferdig utdannet jordmor i.

I år 2007 startet hun sammen med sin mann privatklinikken Kvinnedoktor og Jordmora.
Hun jobbet på føde/barsel avdelingen på Sykehuset i Vestfold fram til 2009, da valgte hun å gå over til bare å jobbe ved privatklinikken.

Klinikken har utviklet seg og stadig fått større tilbud siden oppstarten.
I tillegg til å gi svangerskaps kontroller, samtaler og kurs gir hun akupunktur til kvinner i alle livets stadier.

Hun tok sin akupunktur utdanning gjennom Akupunktur høgskolen i Trondheim og ved Høgskolen i Vestfold der Akupunkturhøgskolen i København stod for undervisningen.
Utdanningen autoriserer jordmødre for å kunne gi akupunktur for alt innen kvinnehelse, for gravide, fødende og ammende kvinner.

I løpet av 2021 har Tove tatt fulltidsstudier innen ultralyd for gravide ved NTNU/Medisinske Fakultet i Trondheim. For å få ferdig utdanningen har hun utført >800 ultralydundersøkelser og er nå sertifisert til å utføre ultralydundersøkelser i hele svangerskapet samt NIPT.

Mer informasjon om Kvinnedoktor og Jordmoras tilbud finner du ved å klikke her.