Fillere Informasjon

Filler er ett injeksjonsprodukt. Det er  en gelé som er laget for å «fylle ut» eller rette ut et område i huden. Fillers kan gjøre huden strammere, øke volum, rette ut små og store rynker, endre, hakeprofil og kjeveprofil, rette ut arr etter bla. acne og ujevnheter i ansiktet som usymmetrisk ansikt, ujevne lepper og gjenopprette Triangle of Youth. Gjerne da i kombinasjon med botox.

I takt med utviklingen har det dukket opp nye teknikker og fillerssammensetninger som gir ett naturlig å diskret resultat. Bruk av kosmetisk filler kan diskret gi tilbake ansiktet noe av volumet alderen tar i fra oss i tilegg til å forme om deler av ansiktet ved hjelp av kjevefiller, leppefiller og kinnfiller.

Ved fillerbehandling blir Hyaluronsyre injisert inn i rynkene for å fylle de opp eller for å minske volumtap som feks kommer av aldring. Eller å gi tilbake volum og konturer på lepper. Hyaluronsyre er et stoff som naturlig finnes i  kroppen. Hyaluronsyre lages som en gel av ikke-animalsk virkestoff. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Behandlingen gir umiddelbare resultater, men endelig resultat ses først etter noen dager.

Vi jobber alltid for ett naturlig resultat. Varigheten på filleren er avhengig av typen, men behandlingen er ikke permanent.

Filler har en varighet på ca 6-18 måneder. Hvor lenge behandling holder, avhenger av en rekke forskjellige faktorer, feks. behandlingsform, det behandlede området, hudtype, hudtilstand, livsstil og alder.

Hos oss på Helsesenter1 bruker vi fillere fra Belotero® og Radiesse®